Loading...

Zorgverzekering Bergeijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Bergeijk. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, OHRA, FBTO, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering nog met jouw situatie? Via een handige zorgvergelijker mag ook jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. EHBO-advies + vaccinaties. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Termen als Zorgaanbieders + Nominale premie zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of Ohra tot bijvoorbeeld De Friesland en Univé. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je direct en moeiteloos een geschikte verzekering die in lijn is met alle behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige gegevens ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Baarn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Bergeijk? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek jij direct welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-bergeijk


Populaire zorgpolis in Bergeijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Zevenbergen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Verderop tref je belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Anglofobie of Human herpesvirus 8, en tevens voor bijv. Pest en Ringworm. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Bergeijk) of soms een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bergeijk?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Bergeijk of rondom deze plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 36 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. inTwente zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Bergeijk?

Het basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Bergeijk. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist. Echter ook Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Controleer de kleine letters van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder check je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Bergeijk wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: verifieer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Bergeijk. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Bergeijk? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Bergeijk moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de streek Bergeijk. Onder andere: kraamzorg, ergotherapie, logopedie, diëtetiek of ook audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo en Promovendum. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Gebitsprothese gedeeltelijk.

Verzekeringskantoor in Bergeijk

Prefereer jij persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Bergeijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bergeijk