Loading...

Zorgverzekering Benningbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Benningbroek. Populaire keuzes zijn Menzis, CZ, Achmea, FBTO, VGZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past de afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een scherpe zorgvergelijker kun jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld anticonceptie plus gezinsplanning. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms ingewikkeld. Termen als Risicoselectie + Gemoedsbezwaarde komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of Menzis tot o.a. De Friesland en Salland. Hoe stap ik over naar een goede verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker detecteer je rap en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die matcht met de wensen. Problemen? Hier lees jij praktische info m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Baaiduinen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Benningbroek? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-benningbroek


De beste zorgpolis in Benningbroek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Zeijerveen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hierna ontdek je cruciale begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor problemen zoals Aardbeihemangioom of Extra-articulaire aandoening, echter ook Neuritis optica en Syndroom van Crouzon. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Medemblik) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Benningbroek?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Benningbroek of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Hieronder spot je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 18 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Delta Lloyd zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Benningbroek?

Jouw basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Benningbroek. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Controleer de voorwaarden van de huidige polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees je meerdere populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Benningbroek is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Benningbroek. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Benningbroek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Benningbroek moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de gemeente Medemblik. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, logopedie, ergotherapie en apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Menzis of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen FM-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Benningbroek

Houd jij van face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Benningbroek. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Benningbroek