Loading...

Zorgverzekering Bennebroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Bennebroek. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, OHRA, FBTO, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt jouw bestaande polis met jouw behoeften? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker mag ook jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals anticonceptie en alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is best ingewikkeld. Feiten zoals Drempelinkomen + Drempelinkomen komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of Ohra tot aan Ditzo en VvAA. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels de zorgvergelijker achterhaal je rap en makkelijk een voordelige verzekering die matcht met de zorgwensen. Problemen? Op onze website tref je makkelijke informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Avenhorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Bennebroek? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – check je supersnel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-bennebroek


Veel gekozen zorgpolis in Bennebroek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Zegge afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Hierna lees je meer over belangrijke begrippen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Conversiestoornis of Ebola, maar ook Overspannenheid en Zoöfobie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Bloemendaal) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bennebroek?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Bennebroek of in een omliggende plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand tref je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is C4Me zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Bennebroek?

Jouw basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Bennebroek. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder check jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Bennebroek is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Bennebroek. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Bennebroek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €45 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Bennebroek moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorgbedrijven in en rondom Bloemendaal. Zoals ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie en ook audicien, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Kiemer of Zekur. Bekijk de afspraken van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Flapoorcorrectie.

Verzekeringskantoor in Bennebroek

Houd jij van persoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Bennebroek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon checkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bennebroek