Loading...

Zorgverzekering Bemmel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Bemmel. Bijvoorbeeld naar Achmea, FBTO, OHRA, VGZ, Menzis. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Past de huidige polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van de praktische zorgvergelijker kan jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals anticonceptie of gezinsplanning. Het overstappen is echt zo gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is nogal moeilijk. Feiten zoals Zvw + Inkomensafhankelijke premie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of Pro Life tot o.a. DSW en United Consumers. Hoe ontdek ik een goede verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je rap en eenvoudig een duidelijke verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Is het lastig? Hier vind je handige details m.b.t. de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Augustinusga zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Bemmel? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-bemmel


Populaire zorgpolis in Bemmel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Zeerijp afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site tref je betekenisvolle aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Autistische stoornis of Euforie, en tevens voor bijv. Nierfalen en Wrat. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Lingewaard) of juist een school. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bemmel?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Bemmel of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Besured zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Bemmel?

De basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Bemmel. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist maar ook Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Inventariseer de voorwaarden van de actuele dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website lees je enkele algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Bemmel wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Bemmel. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Bemmel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Bemmel zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de gemeente Lingewaard. Onder andere: podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg en stoppen met roken, audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Goudse of Salland. Raadpleeg de condities van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Farmacie.

Verzekeringskantoor in Bemmel

Houd jij van face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Bemmel. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bemmel