Loading...

Zorgverzekering Bellingwolde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Bellingwolde. Veel gekozen partijen zijn Menzis, FBTO, OHRA, VGZ, Achmea. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past de geldende verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kun je rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals alternatieve zorg + tandarts. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is soms lastig. Feiten zoals Basispakket of Eerstelijnszorg komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of Pro Life tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door deze zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een betrouwbare verzekering die matcht met de behoeften. Meer info? Op deze website lees jij bruikbare specificaties aangaande de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Assen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Bellingwolde? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek je supersnel welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-bellingwolde


Populaire zorgpolis in Bellingwolde?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Zandvoort afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze site vind je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor o.a. Braken of Gespleten gehemelte, echter ook Pemphigus vulgaris en Torticollis. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Bellingwedde) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bellingwolde?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Bellingwolde of omgeving. Maar het kan nog sneller en nog effectiever online. Op deze pagina lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn achttien per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ZorgDirect polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Bellingwolde?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Bellingwolde. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Check de algemene voorwaarden van de huidige verzekeraar en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref je een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Bellingwolde is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: loop na of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Bellingwolde. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Bellingwolde? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Bellingwolde is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je meerdere verschillende types zorg in de buurt van Bellingwedde. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie of stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Bewuzt of Zekur. Raadpleeg de condities van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Ernstige verslaving.

Verzekeringskantoor in Bellingwolde

Houd jij van 1 op 1 contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Bellingwolde. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bellingwolde