Loading...

Zorgverzekering Beinsdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Beinsdorp. Veel gekozen partijen zijn OHRA, FBTO, VGZ, CZ, Menzis. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Met behulp van onze slimme zorgvergelijker kun jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als alternatieve zorg of osteopathie. Het overstappen is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal lastig. Termen als Gemoedsbezwaarde of Betalingsregeling zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot bijv. De Friesland en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker tref je gelijk en probleemloos een goede verzekering die spoort met jouw wensen. Kom je er niet uit? Op deze website lees je makkelijke gegevens m.b.t. de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Zie ook meer over Asch zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Beinsdorp? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-beinsdorp


Meest gekozen zorgpolis in Beinsdorp?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Zandhuizen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna lees je meer over nuttige begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Blastomycose of Gele koorts, echter ook Polycysteus-ovariumsyndroom en Respiratoir syncytieel virus. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (de max is €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Haarlemmermeer) of via een school. Je hebt recht op een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beinsdorp?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Beinsdorp of ergens in de buurt. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 27 per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Zilveren Kruis polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Beinsdorp?

De basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Beinsdorp. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Echter ook Dieetadvies, Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Controleer de kleine letters van de huidige verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Beinsdorp wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Advies: controleer goed of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Beinsdorp. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Beinsdorp? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Beinsdorp moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorgbedrijven in en rondom Haarlemmermeer. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, logopedie, ergotherapie en apotheek, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Friesland of PMA. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Ergotherapie.

Verzekeringskantoor in Beinsdorp

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact aangaande jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Beinsdorp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur controleert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beinsdorp