Loading...

Zorgverzekering Beilen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Beilen. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, FBTO, VGZ, OHRA. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om het huidige contract goed te bekijken. Matcht de geldende verzekering met jouw behoeften? Via deze scherpe zorgvergelijker kun jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals oefentherapie en vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals College voor Zorgverzekeringen of Basispakket zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot bijvoorbeeld Ditzo en Stad Holland. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die spoort met jouw behoeften. Problemen? Hier spot je nuttige adviezen m.b.t. de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Arum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Beilen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. Het tarief hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je snel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-beilen


Populaire zorgpolis in Beilen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Zandeweer afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Hierna bekijk je een aantal onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Colitis ulcerosa of Ischias, maar ook Marasmus en Versterkte bloedingsneiging. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Je profiteert van een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Midden-Drenthe) of wellicht een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beilen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Beilen of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Hier check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld achttien behandelingen).
 7. Beslis over de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld ZieZo polis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Beilen?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Beilen. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de condities van jouw huidige verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina bekijk je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Beilen is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Beilen. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Beilen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Beilen moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de streek Midden-Drenthe. Denk aan: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, apotheek, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij CZdirect en Promovendum. Bekijk de kleine lettertjes van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Erfelijkheidsonderzoek.

Verzekeringskantoor in Beilen

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Beilen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beilen