Loading...

Zorgverzekering Beets Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Beets. Dit kan o.a. naar Achmea, CZ, Menzis, FBTO, OHRA. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past de actuele polis met jouw omstandigheden? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals alternatieve zorg plus opticien. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Termen als Eerstelijns zorg of Tweedelijnszorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Menzis tot bijvoorbeeld HEMA en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een goede verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Hulp nodig? Op deze website lees je nuttige specificaties met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Arnhem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Beets? De kosten van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij direct welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-beets


Veel gekozen zorgpolis in Beets?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Zaltbommel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hieronder bekijk je belangrijke onderdelen die van belang zijn. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Defect-schizofrenie of Griep, maar ook Metaalrookkoorts en Syndroom van Cotard. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra verzekering voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Zeevang) of via een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beets?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Beets of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via het internet. Op deze pagina vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld VvAA polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Beets?

Jouw basisverzekering dekt veel voorkomende zorgkosten in Beets. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van je actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website bekijk jij een paar populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Beets wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Beets. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Beets? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Beets moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in en rondom Zeevang. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek maar ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of Zilveren Kruis. Bekijk de voorwaarden van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Enkel-voetorthese.

Verzekeringskantoor in Beets

Wil je het liefstface to face contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Beets. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beets