Loading...

Zorgverzekering Beesd Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Beesd. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, Menzis, Achmea, FBTO. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt de afgesloten dekking met jouw wensen. Met medewerking van deze snelle zorgvergelijker mag ook jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen als bijv. acupunctuur en tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Termen als Collectieve zorgverzekering en Aanvullende zorg komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of inTwente tot FBTO en VvAA. Hoe achterhaal ik een betrouwbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker detecteer je snel en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij je individuele wensen. Meer info? Op onze website vind jij praktische adviezen aangaande de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Arkel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Beesd? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-beesd


Veel gekozen zorgpolis in Beesd?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Zaandijk afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over enkele variabelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Blaasontsteking of Ziekte van Huntington, maar ook Overspannenheid en Vesiculaire stomatitus. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Geldermalsen) of wellicht een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beesd?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Beesd of in een omliggende plaats. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker online. Hier bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Univé polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Beesd?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Beesd. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de condities van je actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar vind jij enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Beesd wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: check even of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Beesd. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Beesd? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Beesd moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstellingen in de buurt van Geldermalsen. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij DSW en VvAA. Controleer de voorwaarden van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Vergoedingen Endodontologie.

Verzekeringskantoor in Beesd

Geef jij de voorkeur aan face to face contact rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Beesd. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beesd