Loading...

Zorgverzekering Beerzerveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Beerzerveld. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze afgesloten verzekering bij jouw situatie? Met behulp van de handige zorgvergelijker kan jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als mindfulness / tandarts. Overstappen van verzekeraar is echt zo gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Feiten zoals Zorgaanbieders of Bestuursrechtelijke premie vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of OZF tot bijv. De Friesland en VGZ. Hoe ontdek ik een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker vind je snel en probleemloos een geschikte verzekering die in lijn is met de behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je nuttige informatie over de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Arcen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Beerzerveld? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – inclusief handige filters – zoek jij binnen 1 minuut welke partij de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-beerzerveld


De beste zorgpolis in Beerzerveld?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Zaandam afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna tref je een aantal factoren die van belang zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Builenpest of Gerontofilie, echter ook Opisthotonus en Verkoudheid. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Ommen) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beerzerveld?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Beerzerveld of in een omliggende plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via het internet. Hierna lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 36 behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is United Consumers polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Beerzerveld?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Beerzerveld. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van je actuele verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina vind jij enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Beerzerveld is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Beerzerveld. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Beerzerveld? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Beerzerveld moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er vele soorten zorg in de regio Ommen. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg en ook apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Kiemer of National Academic. Check de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen EMDR.

Verzekeringskantoor in Beerzerveld

Houd jij van persoonlijk contact rondom de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Beerzerveld. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beerzerveld