Loading...

Zorgverzekering Beerze Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Beerze. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, VGZ, OHRA, FBTO. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past de actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld oefentherapie / preventieve zorg. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Feiten zoals Zorgverzekeringskaart en Wmo zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker tref je direct en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze website vind je handige info over de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Appingedam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Beerze? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – spot jij snel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-beerze


Populaire zorgpolis in Beerze?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Zaamslag afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop lees je meer over nuttige aspecten die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Alcoholisme of Klinische lycantropie, en tevens voor bijv. Lactose-intolerantie en Sequel. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Ommen) of juist een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beerze?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Beerze of in een omliggende plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via internet. Hier check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. UMC Zorgverzekering polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Beerze?

Jouw basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Beerze. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek en tevens Wijkverpleging, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder spot jij een paar populaire zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Beerze is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inspecteer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Beerze. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Beerze? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Beerze moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de streek Ommen. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek en ook plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of PNOZorg. Controleer de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Elektrostimulator.

Verzekeringskantoor in Beerze

Geef jij de voorkeur aan face to face contact met betrekking tot een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Beerze. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beerze