Loading...

Zorgverzekering Beerta Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Beerta. Dit kan o.a. naar FBTO, Achmea, OHRA, Menzis, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw huidige verzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kun jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen als osteopathie / kraamzorg. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms ingewikkeld. Aspecten zoals SVB en Tweedelijns zorg zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot bijv. Ditzo en VGZ. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij jouw wensen. Is het lastig? Op onze website spot je praktische details over de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Appeltern zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Beerta? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – tref jij supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-beerta


Veel gekozen zorgpolis in Beerta?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Ysselsteyn afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Univé. Hierna bekijk je nuttige aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Ailurofobie of Dermatomyositis, en tevens voor bijv. Kuru en Zeemeerminsyndroom. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, een gemeente (Oldambt) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beerta?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Beerta of rondom deze plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler op internet. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. achttien stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Stad Holland polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Beerta?

Het basispakket dekt allerlei zorgkosten in Beerta. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Bekijk de algemene voorwaarden van je huidige verzekering en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Beerta wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: controleer goed of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Beerta. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Beerta? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Beerta moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorginstellingen in de gemeente Oldambt. Zoals logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij CZdirect of United Consumers. Controleer de condities van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Elektrische epilatie.

Verzekeringskantoor in Beerta

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak t.a.v. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Beerta. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bespreekt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beerta