Loading...

Zorgverzekering Beers NB Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Beers NB. Bijvoorbeeld naar VGZ, CZ, FBTO, OHRA, Achmea. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht deze actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via deze slimme zorgvergelijker kun jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als oedeemtherapie / acupunctuur. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Begrippen als Zorgverzekeringswet (Zvw) of Vrije artsenkeuze zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of OZF tot o.a. FBTO en VGZ. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker vind je gelijk en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die past bij jouw behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je makkelijke details aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Appelscha zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Beers NB? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Besured, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-beers-nb


Meest gekozen zorgpolis in Beers NB?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Ysbrechtum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze pagina lees je meer over een aantal onderdelen die van belang zijn. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Cheilitis of Hernia diafragmatica, maar ook Pathologisch liegen en Reflux. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). Je profiteert van een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Cuijk) of juist een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beers NB?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Beers NB of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler op internet. Hier lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 12 keer).
 7. Beslis over een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Salland Zorgverzekering polis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Beers NB?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Beers NB. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Bekijk de condities van de actuele modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref jij enkele populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Beers NB is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Beers NB. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Beers NB? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Beers NB zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de regio Cuijk. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie en ook stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij CZ en UMC Zorgverzekering. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Elastische kousen.

Verzekeringskantoor in Beers NB

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Beers NB. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist kijkt naar de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beers NB