Loading...

Zorgverzekering Beek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Beek. Dit kan o.a. naar FBTO, VGZ, Achmea, OHRA, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past de huidige polis met jouw omstandigheden? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan je direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. homeopathie / huidbehandelingen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is tamelijk niet eenvoudig. Aspecten zoals Gemoedsbezwaarden en Aanvullende verzekering komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of PMA tot FBTO en Zekur. Hoe vind ik een betaalbare verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via deze zorgvergelijker bekijk je vlug en zonder problemen een betrouwbare verzekering die spoort met alle individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website vind jij handige gegevens over de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Annen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Beek? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-beek


Veel gekozen zorgpolis in Beek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Wytgaard afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Hierna tref je betekenisvolle variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Blackhead of Keratoconus, echter ook Mondkanker en Sclerodermie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Beek) of soms een school. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beek?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Beek of omgeving. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 per jaar).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn PMA polis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Beek?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Beek. Daarmee ben je standaard verzekerd voor onder andere Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis maar ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar spot jij een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Beek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: trek even na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Beek. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Beek? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Beek moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in en rondom Beek. Zoals ergotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg of ook plastische chirurgie, audicien, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij CZ of Ohra. Check de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen Eerstelijnsverblijf.

Verzekeringskantoor in Beek

Heb jij het liefst persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Beek. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beek