Loading...

Zorgverzekering Beegden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Beegden. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, VGZ, Achmea, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt deze geldende verzekering met jouw behoeften? Via deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld tandheelkundige hulp en zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is razendsnel gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms complex. Feiten zoals Acceptatieplicht of Ketenzorg zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of PMA tot o.a. Ditzo en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels de zorgvergelijker bekijk je snel en eenvoudig een voordelige verzekering die overeenkomt met je individuele wensen. Meer info? Op deze website tref je handige gegevens over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Anna Paulowna zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Beegden? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – spot je supersnel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-beegden


Populaire zorgpolis in Beegden?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wyns afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina vind je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Androfobie of Ziekte van Duchenne, maar ook Lupus erythematosus en Wiegendood. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Maasgouw) of via een vereniging. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beegden?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Beegden of omgeving. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hieronder vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere negen keer).
 7. Selecteer de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn OZF polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Beegden?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Beegden. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk jij een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Beegden is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: trek even na of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Beegden. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Beegden? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Beegden zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de buurt van Maasgouw. Denk aan: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie maar ook plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij AnderZorg of PNOZorg. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Eerstelijns psycholoog.

Verzekeringskantoor in Beegden

Wil je het liefstpersoonlijk contact t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Beegden. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beegden