Loading...

Zorgverzekering Bears Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Bears. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, Achmea, CZ, FBTO. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw actuele polis met jouw wensen. Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker kan jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden zoals vergoeding bril en contactlenzen of manuele therapie. De overstap is binnen 5 minuten gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk complex. Aspecten zoals Bestuursrechtelijke premie of Natura zorgverzekering zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of Kiemer tot o.a. HEMA en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en probleemloos een duidelijke verzekering die past bij de individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk je praktische gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Ankeveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Bears? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-bears


Populaire zorgpolis in Bears?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Er zijn talloze partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Wouw afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hieronder vind je betekenisvolle factoren waar je zeker op moet letten. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor onder andere CANS of Hyperhidrose, echter ook Leverkanker en Skiduim. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Littenseradiel) of via een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bears?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Bears of in een omliggende plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker online. Hieronder spot jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 18 behandelingen).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. OHRA polis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Bears?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Bears. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Logopedie. Inventariseer de algemene voorwaarden van je actuele modules en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar lees je meerdere veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Bears wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Bears. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Bears? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Bears is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Tevens zijn er vele soorten zorg in en rondom Littenseradiel. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij C4Me en Zorg en Zekerheid. Bekijk de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Dyslexiezorg.

Verzekeringskantoor in Bears

Heb jij het liefst face to face contact rondom jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Bears. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bears