Loading...

Zorgverzekering Batenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Batenburg. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Menzis, Achmea, FBTO, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past jouw huidige dekking bij jouw situatie? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden als brillen en lenzen + huidbehandelingen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms niet makkelijk. Feiten zoals SKGZ + Basisverzekering komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of PNOZorg tot o.a. DSW en Univé. Hoe achterhaal ik een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker detecteer je snel en zonder problemen een geschikte verzekering die past bij jouw zorgbehoefte. Meer info? Op onze website bekijk je handige gegevens met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Angeren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Batenburg? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-batenburg


De beste zorgpolis in Batenburg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Woudenberg afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Op deze site tref je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Cyclothyme stoornis of Galsteenkoliek, echter ook Multiple sclerose en Sclerodermie. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Wijchen) of via een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Batenburg?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Batenburg of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Kiemer polis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Batenburg?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Batenburg. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Dieetadvies, Logopedie, Ergotherapie. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Batenburg wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: loop na of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Batenburg. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Batenburg? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Batenburg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je allerlei zorginstanties in de streek Wijchen. Zoals ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of ook stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Kiemer of UMC Zorgverzekering. Check de kleine lettertjes van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Duwwagen.

Verzekeringskantoor in Batenburg

Prefereer jij een “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Batenburg. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Batenburg