Loading...

Zorgverzekering Basse Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Basse. Veel gekozen partijen zijn Menzis, FBTO, VGZ, CZ, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht jouw afgesloten verzekering met jouw wensen. Via onze innovatieve zorgvergelijker kan jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals acnetherapie en alternatieve geneeswijzen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms ingewikkeld. Aspecten zoals Mantelzorg en Bestuursrechtelijke premie zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of National Academic tot FBTO en VvAA. Hoe stap ik over naar een professionele verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker detecteer je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Problemen? Hier vind je makkelijke specificaties over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Lees ook alles over Anevelde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Basse? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De premie komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-basse


De beste zorgpolis in Basse?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Woudbloem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je een aantal onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Bruxisme of Etalagebenen, echter ook Larynxcarcinoom en Verziendheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Steenwijkerland) of via een vereniging. Je ontvangt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Basse?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Basse of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hieronder lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. inTwente polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Basse?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in Basse. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de kleine letters van je actuele polis en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Basse wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Basse. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Basse? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Basse zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de buurt van Steenwijkerland. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie of stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien. De vergoedingen zijn erg wisselend bij C4Me of OZF. Controleer de voorwaarden van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Drempelhulp.

Verzekeringskantoor in Basse

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak aangaande je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Basse. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Basse