Loading...

Zorgverzekering Barsingerhorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Barsingerhorn. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Achmea, CZ, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze afgesloten polis met jouw behoeften? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker kan je rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. oedeemtherapie of homeopathie. Het overstappen is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Zorgverzekeraar + Zorgpremie vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot o.a. DSW en Salland. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van een zorgvergelijker vind je snel en moeiteloos een duidelijke verzekering die matcht met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina tref je praktische info over de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Lees ook alles over Anerveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Barsingerhorn? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check jij direct welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-barsingerhorn


Betrouwbare zorgpolis in Barsingerhorn?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Woubrugge afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Verderop ontdek je veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Agorafobie of Hersenabces, maar ook Poliomyelitis en Systemische lupus erythematodes. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Hollands Kroon) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Barsingerhorn?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Barsingerhorn of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. achttien keer p/jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Interpolis polis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Barsingerhorn?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Barsingerhorn. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Check de algemene voorwaarden van de huidige polis en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk jij een paar algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Barsingerhorn is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: controleer goed of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Barsingerhorn. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Barsingerhorn? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Barsingerhorn moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Hollands Kroon. Onder andere: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook apotheek, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg en Zilveren Kruis. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Draaischijf.

Verzekeringskantoor in Barsingerhorn

Wil je het liefstface to face contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Barsingerhorn. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Barsingerhorn