Loading...

Zorgverzekering Barger-Compascuum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Barger-Compascuum. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, FBTO, OHRA, CZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker mag ook jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals o.a. geneesmiddelen + anticonceptie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak moeilijk. Aspecten zoals Wanbetaler of Niet-gecontracteerde zorg zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Kiemer tot bijvoorbeeld De Goudse en Salland. Hoe stap ik over naar een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker detecteer je direct en moeiteloos een voordelige verzekering die past bij de zorgbehoefte. Problemen? Op onze website tref jij bruikbare details ten aanzien van collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Andijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Barger-Compascuum? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-barger-compascuum


Populaire zorgpolis in Barger-Compascuum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wormer afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hierna tref je betekenisvolle aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Abces of Epstein-Barrvirus, echter ook Metaplasie en Witte vloed. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (de max is €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Emmen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Barger-Compascuum?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Barger-Compascuum of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Op deze pagina vind je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. negen keer p/jaar).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld De Goudse polis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Barger-Compascuum?

Jouw basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Barger-Compascuum. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Barger-Compascuum wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Barger-Compascuum. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Barger-Compascuum? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Barger-Compascuum moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in en rondom Emmen. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Besured en ZorgDirect. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Vergoedingen Douchestoel los.

Verzekeringskantoor in Barger-Compascuum

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Barger-Compascuum. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Barger-Compascuum