Loading...

Zorgverzekering Balloërveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Balloërveld. Bijvoorbeeld naar VGZ, OHRA, Achmea, Menzis, CZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past jouw afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van deze nuttige zorgvergelijker kan men nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. oefentherapie en alternatieve geneesmiddelen. De overstap is binnen 2 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal gecompliceerd. Aspecten zoals Inkomensafhankelijke premie + Mantelzorg komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Ohra tot bijv. De Goudse en United Consumers. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die spoort met jouw wensen. Meer info? Op deze website spot je bruikbare informatie ten aanzien van restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Amstelhoek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Balloërveld? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij gelijk welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-balloerveld


De beste zorgpolis in Balloërveld?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Woldendorp afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Univé. Op deze pagina bekijk je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Cornea-erosie of Hemochromatose, maar ook Pokken en Syndroom van Waardenburg. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Aa en Hunze) of juist een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Balloërveld?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Balloërveld of in een omliggende plaats. Maar je doet dit veel rapper en simpeler online. Hier bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Beslis over een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Bewuzt polis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Balloërveld?

Jouw basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Balloërveld. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek en Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van je actuele verzekering en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder vind je enige erkende zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Balloërveld wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: trek even na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Balloërveld. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Balloërveld? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Balloërveld moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de streek Aa en Hunze. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of ook audicien, haptonomie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij FBTO of VGZ. Bestudeer de kleine lettertjes van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Diabeteshulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Balloërveld

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Balloërveld. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Balloërveld