Loading...

Zorgverzekering Baexem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Baexem. Veel gekozen partijen zijn OHRA, CZ, VGZ, FBTO, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt jouw actuele polis met jouw wensen. Met behulp van een nuttige zorgvergelijker kan je rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als huidbehandelingen + orthodontie. Het overstappen is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is best lastig. Feiten zoals Eerstelijns zorg of Zorgpremie zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Menzis tot o.a. De Goudse en Univé. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door de zorgvergelijker achterhaal je vlug en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op je behoeften. Is het lastig? Op deze website spot je handige details ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Zie ook meer over Altforst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in oktober 2021 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Baexem? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je direct welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-baexem


Betrouwbare zorgpolis in Baexem?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Wittelte afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Hieronder vind je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor problemen zoals Abces of Hepatitis B, maar ook Lage rugpijn en Syndroom van DiGeorge. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Leudal) of via een vereniging. Het voordeel is een lagere premie (korting van 5-10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Baexem?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Baexem of in deze buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Hier spot je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere negen behandelingen).
 7. Beslis over de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Zekur zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Baexem?

Jouw basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Baexem. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Logopedie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Bekijk de condities van je huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je enige erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Baexem wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Baexem. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Baexem? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Baexem zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de streek Leudal. Zoals ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij FBTO of Ohra. Bestudeer de condities van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Couperose.

Verzekeringskantoor in Baexem

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Baexem. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Baexem