Loading...

Zorgverzekering Badhoevedorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Badhoevedorp. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, CZ, VGZ, Achmea. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt de huidige dekking met jouw behoeften? Met medewerking van deze slimme zorgvergelijker kan jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. epilatie en huidbehandelingen. Overstappen van aanbieder is echt zo afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Zaken als CAK en Zorgaanbieders vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot aan De Friesland en Zekur. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via een zorgvergelijker tref je gelijk en zonder problemen een goede verzekering die klopt met je zorgwensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je bruikbare details over de aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Alteveer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Badhoevedorp? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het tarief wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk jij supersnel welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-badhoevedorp


Meest gekozen zorgpolis in Badhoevedorp?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Witte Paarden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Univé. Hierna lees je meer over enkele variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Alveolitis (long) of Dermatomyositis, en tevens voor bijv. Nagebootste stoornis en Prostaatkanker. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Haarlemmermeer) of soms een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Badhoevedorp?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Badhoevedorp of in deze buurt. Handig: het kan nog sneller en eenvoudiger d.m.v. internet. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld twaalf keer p/jaar).
 7. Beslis over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn VvAA zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Badhoevedorp?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Badhoevedorp. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van de huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Badhoevedorp wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Badhoevedorp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Badhoevedorp? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Badhoevedorp moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de regio Haarlemmermeer. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Ik en Zilveren Kruis. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Cosmetische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Badhoevedorp

Prefereer jij face to face contact omtrent je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Badhoevedorp. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Badhoevedorp