Loading...

Zorgverzekering Baarn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Baarn. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige dekking met wat jij belangrijk vindt? Via deze praktische zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen / huidtherapie. De overstap is razendsnel gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak niet eenvoudig. Feiten zoals Naturapolis of Eigen risico vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot aan CZdirect en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij de zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met je wensen. Meer info? Op onze website tref jij makkelijke gegevens over de eigen risico, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Almen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Baarn? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-baarn


Betrouwbare zorgpolis in Baarn?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Woold afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je nuttige aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor o.a. Apert-syndroom of Frégoli-syndroom, en tevens voor bijv. Overspannenheid en Ventrikelfibrilleren. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra dekking voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Baarn) of soms een school. Je hebt recht op een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Baarn?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Baarn of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Hier check je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 18 keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Stad Holland zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Baarn?

Jouw basispakket betaalt de meeste zorgkosten in Baarn. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist en Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van jouw actuele modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder spot jij meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Baarn wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Baarn. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Baarn? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Baarn zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Baarn. Neem nou logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, audicien. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of National Academic. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Consultatie en diagnostiek.

Verzekeringskantoor in Baarn

Heb jij het liefst 1 op 1 contact rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Baarn. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Baarn