Loading...

Zorgverzekering Baambrugge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Baambrugge. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, Achmea, VGZ, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld opticien en chiropractie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Keuzevrijheid of Declareren zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of Ohra tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zekur. Hoe stap ik over naar een gewoon goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een voordelige verzekering die aansluit op de behoeften. Meer info? Op deze pagina check jij nuttige informatie aangaande de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Aldtsjerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Baambrugge? De premies van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-baambrugge


Meest gekozen zorgpolis in Baambrugge?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Huppel afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hierna bekijk je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Automutilatie of Gamofobie, maar ook Otosclerose en Ziekte van Paget. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (De Ronde Venen) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Baambrugge?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Baambrugge of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Op deze pagina check jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 9 behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld PMA zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Baambrugge?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Baambrugge. Zo worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis en Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Controleer de kleine letters van de actuele dekking en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina lees je een aantal gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Baambrugge wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inventariseer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Baambrugge. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Baambrugge? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Baambrugge moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstanties in de regio De Ronde Venen. Zoals kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie en ook haptonomie, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij inTwente of ONVZ. Check de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Compressietherapie.

Verzekeringskantoor in Baambrugge

Houd jij van face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Baambrugge. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Baambrugge