Loading...

Zorgverzekering Assendelft Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Assendelft. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, OHRA, CZ, FBTO. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt jouw actuele dekking met jouw wensen. Geholpen door onze handige zorgvergelijker kan jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als ergotherapie + acnetherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Begrippen als Keuzevrijheid + Tandartsverzekering zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Pro Life tot o.a. CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een voordelige aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via onze zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een goede verzekering die in lijn is met de zorgwensen. Meer info? Op onze website check je bruikbare gegevens met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Lees ook alles over Aerdenhout zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Assendelft? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek jij supersnel welke aanbieder de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-assendelft


Veel gekozen zorgpolis in Assendelft?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Winde afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hieronder lees je meer over enkele begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor o.a. Anorexia nervosa of Geslachtsziekte, en tevens voor bijv. Methicilline-resistente Staphylococcus aureus en Sequel. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Zaanstad) of mogelijk een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Assendelft?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Assendelft of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hieronder vind je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. twaalf behandelingen).
 7. Neem besluit over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is De Friesland zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Assendelft?

Jouw basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Assendelft. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Check de algemene voorwaarden van jouw actuele dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website lees jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Assendelft wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Assendelft. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Assendelft? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Assendelft moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstanties in en rondom Zaanstad. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Avéro Achmea of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de afspraken van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Camouflagemiddelen.

Verzekeringskantoor in Assendelft

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Assendelft. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Assendelft