Loading...

Zorgverzekering Asch Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Asch. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, FBTO, VGZ, OHRA. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht deze huidige polis met jouw omstandigheden? Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker kan je gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. anticonceptie + opticien. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Zaken als Gemoedsbezwaarden en Budgetpolis zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of OZF tot o.a. FBTO en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met je individuele wensen. Problemen? Op onze website bekijk jij nuttige gegevens m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Acquoy zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Asch? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-asch


Betrouwbare zorgpolis in Asch?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wilnis afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Op deze site vind je veel besproken begrippen die van belang zijn. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Basaalcelcarcinoom of Hemochromatose, maar ook Mortons neuralgie en Syndroom van Fitz-Hugh-Curtis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Buren) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Asch?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Asch of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Ditzo zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Asch?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Asch. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van de actuele dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Verderop spot je een paar algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Asch wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Asch. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Asch? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Asch moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei verschillende types zorg in de buurt van Buren. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea of Ohra. Raadpleeg de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Buikwandcorrectie.

Verzekeringskantoor in Asch

Prefereer jij een “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Asch. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Asch