Loading...

Zorgverzekering Arkel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Arkel. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, CZ, OHRA, VGZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze actuele polis met jouw wensen. Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kun jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en bevalling of opticien. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is best niet makkelijk. Termen als Wlz en Medicijnbeleid zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot aan HEMA en Zekur. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker bekijk je direct en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die klopt met jouw behoeften. Hulp nodig? Op deze pagina bekijk je nuttige details m.b.t. de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Abcoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Arkel? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot jij gelijk welke partij voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-arkel


Veel gekozen zorgpolis in Arkel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Wildervank afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop tref je nuttige begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Alport-syndroom of Hematurie, maar ook Oedeem en Spina bifida. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Giessenlanden) of mogelijk een school. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Arkel?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Arkel of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en simpeler online. Onderstaand vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Bewuzt zorgverzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Arkel?

De basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Arkel. Zo worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van de huidige dekking en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder check jij een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Arkel is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Arkel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Arkel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Arkel moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de gemeente Giessenlanden. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie en stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse en Pro Life. Bestudeer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Brace.

Verzekeringskantoor in Arkel

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Arkel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Arkel