Loading...

Zorgverzekering Arcen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Arcen. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, CZ, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze praktische zorgvergelijker kan men gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen + vaccinaties. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms lastig. Termen als Declareren + Restitutiepolis zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of OZF tot bijv. De Friesland en ZieZo. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en makkelijk een goedkope verzekering die spoort met alle individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je bruikbare gegevens met betrekking tot de aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Abbenes zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Arcen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door onze vergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij binnen 1 minuut welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-arcen


De beste zorgpolis in Arcen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wilbertoord afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Verderop lees je meer over belangrijke onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Angina pectoris of Etalagebenen, maar ook Latente infectie en Rode hond. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Venlo) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Arcen?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Arcen of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever online. Op deze pagina lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere 6 keer).
 7. Beslis over een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Besured zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Arcen?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Arcen. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina check je een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Arcen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: loop na of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Arcen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Arcen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Arcen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de gemeente Venlo. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, apotheek, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse of United Consumers. Bekijk de dekking van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Bovenprothese.

Verzekeringskantoor in Arcen

Heb jij het liefst persoonlijk contact ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Arcen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Arcen