Loading...

Zorgverzekering Appeltern Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Appeltern. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, FBTO, OHRA, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past jouw actuele zorgverzekering met jouw wensen. Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan men vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen als brillen en lenzen / orthodontie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk lastig. Begrippen als EHIC en Zorgpas zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of inTwente tot bijvoorbeeld CZdirect en United Consumers. Hoe stap ik over naar een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website check je praktische gegevens met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Abbekerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Appeltern? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij snel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Anderzorg is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-appeltern


Meest gekozen zorgpolis in Appeltern?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Wijnjewoude afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hieronder bekijk je cruciale factoren die van belang zijn. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Asplenie of Hartstilstand, en tevens voor bijv. Pijn en Silicose. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (West Maas en Waal) of wellicht een school. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Appeltern?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Appeltern of in deze buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Hieronder lees je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 9 per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld AnderZorg zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Appeltern?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Appeltern. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de algemene voorwaarden van de actuele polis en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar spot jij enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Appeltern is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Appeltern. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Appeltern? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Appeltern zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorginstellingen in de gemeente West Maas en Waal. Bijvoorbeeld: ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie maar ook audicien, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZ of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de dekking van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Bottransplantatie.

Verzekeringskantoor in Appeltern

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Appeltern. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Appeltern