Loading...

Zorgverzekering Anna Paulowna Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Anna Paulowna. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, CZ, VGZ, Menzis. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past de actuele polis met jouw behoeften? Aan de hand van onze praktische zorgvergelijker kan je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld homeopathie of mindfulness. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Zaken als Internet zorgverzekering of Zorgpolis komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of Pro Life tot aan Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een professionele polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina check je praktische adviezen ten aanzien van collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Aalsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Anna Paulowna? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-anna-paulowna


Betrouwbare zorgpolis in Anna Paulowna?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Wijk en Aalburg afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je nuttige onderdelen die van belang zijn. Met deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor aandoeningen als Boviene spongiforme encefalopathie of Hielvoet, maar ook Longkanker en Syfilis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Hollands Kroon) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Anna Paulowna?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Anna Paulowna of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via internet. Onderstaand check je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Zekur verzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Anna Paulowna?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Anna Paulowna. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Check de condities van jouw actuele verzekering en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna vind jij een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Anna Paulowna wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Anna Paulowna. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Anna Paulowna? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Anna Paulowna zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei verschillende types zorg in en rondom Hollands Kroon. Zoals kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie en audicien, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij C4Me of VvAA. Bekijk de dekking van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Vergoedingen Bloeddrukverlagers.

Verzekeringskantoor in Anna Paulowna

Houd jij van face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Anna Paulowna. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Anna Paulowna