Loading...

Zorgverzekering Amstelhoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Amstelhoek. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, FBTO, Achmea, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt deze actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Via een slimme zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als osteopathie / acnetherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Termen als Wlz + CVZ zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of National Academic tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker tref je direct en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Meer info? Hier lees je praktische adviezen over de basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Zwinderen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Amstelhoek? De tarieven van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk je supersnel welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-amstelhoek


Betrouwbare zorgpolis in Amstelhoek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Wetsinge afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze site ontdek je een aantal factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Boviene virus diarree of Incontinentie, en tevens voor bijv. Lesch-Nyhan-syndroom en SARS. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (De Ronde Venen) of juist een school. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Amstelhoek?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Amstelhoek of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en duidelijker via internet. Op deze pagina spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 6 keer).
 7. Kies de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld inTwente verzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Amstelhoek?

Jouw basispakket betaalt veel zorgkosten in Amstelhoek. Op die manier worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen en Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Inventariseer de kleine letters van je actuele modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind jij meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Amstelhoek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Amstelhoek. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Amstelhoek? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Amstelhoek zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de streek De Ronde Venen. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij C4Me of OZF. Check de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Bedverhoger.

Verzekeringskantoor in Amstelhoek

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Amstelhoek. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Amstelhoek