Loading...

Zorgverzekering Ammerzoden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Ammerzoden. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Menzis, VGZ, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld tandheelkundige hulp + kraamzorg. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal complex. Aspecten zoals Eigen risico + SKGZ komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Kiemer tot aan Ditzo en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en moeiteloos een goedkope verzekering die in lijn is met de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk je nuttige info ten aanzien van eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Zwijndrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ammerzoden? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot je direct welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-ammerzoden


De beste zorgpolis in Ammerzoden?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wetsens afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina tref je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Met deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Concentratiekampsyndroom of Extra-articulaire aandoening, echter ook Plaveiselcelcarcinoom en Tuberculose. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Maasdriel) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ammerzoden?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ammerzoden of rondom deze plaats. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hierna tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld twaalf behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Interpolis verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ammerzoden?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Ammerzoden. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van jouw actuele modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk je enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Ammerzoden is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Ammerzoden. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Ammerzoden? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Ammerzoden moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in en rondom Maasdriel. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek en ook audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Besured of ZieZo. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Bedtafel.

Verzekeringskantoor in Ammerzoden

Prefereer jij face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ammerzoden. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur inventariseert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ammerzoden