Loading...

Zorgverzekering America Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in America. Bijvoorbeeld naar OHRA, Achmea, CZ, Menzis, FBTO. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande polis nog met jouw situatie? Met medewerking van onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules als fysiotherapie en preventieve zorg. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Aspecten zoals Mantelzorg of Spoedeisende zorg zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of inTwente tot bijvoorbeeld FBTO en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een goede verzekering die spoort met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website tref je nuttige gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Lees ook alles over Zwartsluis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in America? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – check je direct welke partij de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-america


De beste zorgpolis in America?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Westwoud afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Hieronder tref je betekenisvolle onderdelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor onder andere Artrose of Depersonalisatie Stoornis, echter ook Mysofobie en Shell-shock. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Horst aan de Maas) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in America?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in America of in een omliggende plaats. Tip: het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Op deze pagina vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 9 stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn FBTO verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in America?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in America. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van je huidige modules en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in America is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in America. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in America? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in America moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas. Zoals kraamzorg, logopedie, ergotherapie, diëtetiek of stoppen met roken, audicien, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Besured of VGZ. Bekijk de afspraken van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Bedhek.

Verzekeringskantoor in America

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in America. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van America