Loading...

Zorgverzekering Albergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Albergen. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, CZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past de afgesloten zorgverzekering met jouw wensen. Met medewerking van een handige zorgvergelijker kan men gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld homeopathie + acupunctuur. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Begrippen als Zorgplicht + Tandartsverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot o.a. De Goudse en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van deze zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een goede verzekering die past bij je zorgwensen. Is het lastig? Hier check je makkelijke specificaties met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Zuidveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Albergen? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk je supersnel welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-albergen


Veel gekozen zorgpolis in Albergen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Westendorp afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna lees je meer over enkele begrippen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor aandoeningen als Boviene spongiforme encefalopathie of Epilepsie, echter ook Pathologisch gokken en Ringworm. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (maximaal €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Tubbergen) of via een school. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Albergen?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Albergen of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Onderstaand vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 36 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Univé) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Albergen?

De basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Albergen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Lees de kleine letters van de huidige verzekering en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna tref jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Albergen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inventariseer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Albergen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Albergen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Albergen zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de gemeente Tubbergen. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij inTwente of PMA. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Antroposofie.

Verzekeringskantoor in Albergen

Houd jij van face to face contact aangaande je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Albergen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Albergen