Loading...

Zorgverzekering Akersloot Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Akersloot. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt deze huidige dekking met jouw omstandigheden? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker mag ook jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als acnetherapie + oefentherapie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Zaken als PGB of Basispakket komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Menzis tot CZdirect en VvAA. Hoe stap ik over naar een goedkope aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een duidelijke verzekering die aansluit op jouw individuele wensen. Meer info? Hier lees jij handige details aangaande de eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Zuidlaren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Akersloot? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – tref je supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-akersloot


Veel gekozen zorgpolis in Akersloot?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Westbroek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Op deze site lees je meer over een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Autoglossofobie of Hepatitis A, en tevens voor bijv. Leverontsteking en Thalassemie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Castricum) of juist een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Akersloot?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Akersloot of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker online. Hieronder vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 9 per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Stad Holland) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Akersloot?

Jouw basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Akersloot. Zodoende staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en tevens Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Controleer de voorwaarden van jouw huidige verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind jij enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Akersloot wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Akersloot. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Akersloot? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Akersloot is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je allerlei verschillende types zorg in de regio Castricum. Neem nou podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij HEMA of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de afspraken van de polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Anticonceptiepleister.

Verzekeringskantoor in Akersloot

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Akersloot. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Akersloot