Loading...

Zorgverzekering Agelo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Agelo. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, Achmea, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze actuele dekking met jouw behoeften? Via de scherpe zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als zwangerschap en geboorte plus zwangerschap en geboorte. Het overstappen is binnen 2 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms gecompliceerd. Termen als Vrije artsenkeuze + Betalingsregeling zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Kiemer tot bijvoorbeeld Ditzo en United Consumers. Hoe ontdek ik een voordelige verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via een zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw wensen. Problemen? Hier lees jij handige info m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Zuidland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Agelo? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-agelo


Betrouwbare zorgpolis in Agelo?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Westbeemster afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Interpolis. Hieronder tref je belangrijke variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Autisme of Gastritis, en tevens voor bijv. Obesitas en Syndroom van Down. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Dinkelland) of juist een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Agelo?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Agelo of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 9 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Salland Zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Agelo?

De basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Agelo. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie. Controleer de kleine letters van jouw actuele dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop vind je enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Agelo wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Agelo. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Agelo? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Agelo zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in de gemeente Dinkelland. Neem nou podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea en Univé. Bestudeer de condities van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Anticonceptiepil.

Verzekeringskantoor in Agelo

Houd jij van een persoonlijke afspraak omtrent een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Agelo. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur checkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Agelo