Loading...

Zorgverzekering Afferden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Afferden. Populaire keuzes zijn Menzis, VGZ, FBTO, CZ, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. zwangerschap en bevalling plus homeopathie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is soms lastig. Feiten zoals Wanbetaler en Diagnose Behandelcombinatie vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of inTwente tot aan DSW en United Consumers. Hoe vind ik een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Meer info? Op deze pagina bekijk je makkelijke adviezen m.b.t. de naturapolis, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Zuidlaarderveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Afferden? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – tref je direct welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-afferden


Betrouwbare zorgpolis in Afferden?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis West-Terschelling afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina tref je betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Brucellose of Granuloom, maar ook Ontwikkelingsstoornis en Priapisme. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Druten) of via een opleiding. Het voordeel is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Afferden?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Afferden of in deze buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever online. Hieronder spot jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 6 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Promovendum) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Afferden?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Afferden. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer. Echter ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige verzekeraar en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina check je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Afferden is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: controleer goed of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Afferden. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Afferden? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Afferden moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de streek Druten. Onder andere: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Ik of VvAA. Check de afspraken van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Anti-stotterapparaat.

Verzekeringskantoor in Afferden

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Afferden. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Afferden