Loading...

Zorgverzekering Aerdenhout Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Aerdenhout. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, FBTO, Achmea, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht deze actuele zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze scherpe zorgvergelijker kan jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals chiropractie of zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Begrippen als Basisverzekering of CAK komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of National Academic tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zekur. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker bekijk je direct en gemakkelijk een geschikte verzekering die past bij de behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina bekijk je praktische gegevens over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Zuiderwoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Aerdenhout? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De kostprijs wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – check jij direct welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-aerdenhout


Betrouwbare zorgpolis in Aerdenhout?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Wessem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over cruciale onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor aandoeningen als Bof of KISS-syndroom, echter ook Platvoeten en Zwangerschapsdiabetes. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Bloemendaal) of mogelijk een opleiding. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Aerdenhout?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Aerdenhout of rondom deze plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via het internet. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 27 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. PNOZorg) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Aerdenhout?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Aerdenhout. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de condities van jouw actuele verzekeraar en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk je een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Aerdenhout is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Aerdenhout. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Aerdenhout? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Aerdenhout zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de buurt van Bloemendaal. Denk aan: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie of ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Bewuzt of Zilveren Kruis. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Anti-decubitusmatras.

Verzekeringskantoor in Aerdenhout

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Aerdenhout. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Aerdenhout