Loading...

Zorgverzekering Acquoy Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Acquoy. Denk bijvoorbeeld aan CZ, FBTO, OHRA, VGZ, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Klopt de huidige polis met jouw omstandigheden? Met behulp van een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. beweegzorg of tandheelkundige hulp. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is soms moeilijk. Termen als Gecontracteerde zorg of Eerstelijnszorg zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of inTwente tot aan CZdirect en VvAA. Hoe vind ik een gewoon goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van een zorgvergelijker tref je direct en probleemloos een duidelijke verzekering die klopt met alle individuele wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je makkelijke info ten aanzien van naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Zuidbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Acquoy? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de polisvergelijker – en de speciale filters – tref je snel welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, Promovendum betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-acquoy


Populaire zorgpolis in Acquoy?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wernhout afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Carpaaltunnelsyndroom of Frigide, maar ook Plots- en laatdoofheid en Uitzaaiing. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Geldermalsen) of soms een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Acquoy?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Acquoy of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever online. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. ONVZ) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Acquoy?

De basispolis dekt de meeste zorgkosten in Acquoy. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Controleer de kleine letters van jouw huidige modules om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Verderop spot je enige erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Acquoy wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Acquoy. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Acquoy? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Acquoy moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de gemeente Geldermalsen. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, podotherapie en psychologische zorg, haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen zijn erg wisselend bij De Goudse en Salland. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Angsttandarts.

Verzekeringskantoor in Acquoy

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Acquoy. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Acquoy