Loading...

Zorgverzekering Abbekerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Abbekerk. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt jouw huidige verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. epilatie / chiropractie. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is nogal moeilijk. Aspecten zoals Niet-gecontracteerde zorg of SVB zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of ONVZ tot o.a. HEMA en Stad Holland. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker vind je snel en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Problemen? Op deze pagina spot jij makkelijke gegevens ten aanzien van basisverzekering, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Zoetermeer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Abbekerk? De premies van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels onze vergelijker – inclusief handige filters – tref jij direct welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-abbekerk


Meest gekozen zorgpolis in Abbekerk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Well afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Hieronder tref je enkele begrippen die van belang zijn. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Anencefalie of Kallmann-syndroom, en tevens voor bijv. Leukocytose en Tachycardie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Medemblik) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Abbekerk?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Abbekerk of in een omliggende plaats. Maar het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Hierna check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. De Goudse) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Abbekerk?

Jouw basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Abbekerk. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van je huidige polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref je enkele vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Abbekerk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Abbekerk. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Abbekerk? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Abbekerk moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Medemblik. Zoals ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie en apotheek, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Goudse en Ohra. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen AED-cursus.

Verzekeringskantoor in Abbekerk

Wil je het liefstface to face contact omtrent je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Abbekerk. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Abbekerk